Hur raderar jag mitt konto helt?

När du är inloggad på www.happypancake.se eller HappyPancake appen hittar du "Ta bort kontot" rubriken från inställningar på profilsidan. Genom att klicka på "Ta bort konto"-knappen raderas medlemskontot helt från HappyPancake. Det går inte att återskapa raderade konton.



Använder du den gamla webbsidan (www.happypancake.com) alternativt mobilsidan (m.happypancake.com) har du enbart pausfunktionen i dessa. Du kan logga in på nya webbsidan med samma inloggningsuppgifter för att utföra raderingen. 

Skulle du behöva hjälp med raderingen kan du kontakta oss så hjälper vi dig