Ik wil (privé)foto's toevoegen, wijzigen of verwijderen

Als je een openbare of privé foto wilt plaatsen klik je bovenin op 'Foto's'. Je kunt openbare en/of privé foto's toevoegen door op het desbetreffende plus-teken (+) te klikken. Als je een openbare of privé foto wilt wijzigen, kun je dat doen door met de cursor op de desbetreffende foto te klikken. Vervolgens kun je links klikken op 'Verplaats naar openbare/privé foto's' dan wel rechts klikken op het vuilnisbak-icoontje om de foto te verwijderen.

In de app ga je naar je profiel en klik je rechts boven op het afbeelding-icoontje, naast het 'tandwieltje'. Klik op de de camera om een foto te maken of toe te voegen. Als je een foto wilt verwijderen of openbaar/privé wilt maken, klik je op de desbetreffende foto. Het slotje rechtsonder geeft weer of hij openbaar (open) of privé (gesloten) is. Je verwijdert de foto door op het vuilnisbak-icoontje te klikken.