Gebruiker toegang geven tot privé foto's

Om iemand toegang te geven tot je privé foto's ga je naar zijn of haar profiel en klik je op de drie 'puntjes' rechts boven in beeld. Deze drie 'puntjes' vind je eventueel ook rechts boven in de chat. Klik vervolgens op 'Geef toegang tot privé foto's'.

Om te kunnen zien wie je allemaal toegang hebt gegeven tot je privé foto's ga je naar je profiel en klik je op 'Accountinstellingen' en vervolgens op 'Toegang tot privé foto's'. Hier kan je gebruikers eventueel ook van de lijst verwijderen.